Butikken

GRUNDET DEN NUVÆRENDE CORONA-SITUATION HAR VI VALGT IKKE AT HOLDE ÅBEN SOM NORMALT OM TORSDAGEN I DEN KOMMENDE TID, MEN VI ER STADIG ÅBNE FOR PRIVATE AFTALER EFTER FORUDGÅENDE AFTALE HELE UGEN. SKRIV ELLER RING OG LAV EN AFTALE.

TLF. 50570063/28918998  KONTAKT@BUSHCRAFT.DK

 

BUSHCRAFT BUTIKKEN er Danmarks eneste bushcraft butik dedikeret til det primitive friluftsliv og bushcraft håndværk.
Vi sætter en stor ære i at gøre forarbejdet for vores kunder og kun sælge gennemtestede "no-nonsense" produkter som ikke svigter dig når der er mest brug for det. 
Vi står med andre ord inde for det vi sælger og du kan sågar prøve langt det meste udstyr før du køber, i vores showroom som ligger midt i Jyderup skov. 

Bushcraft Butikken er en special butik, hvoraf mange af vores produkter laves på bestilling hos producenterne og er nøje udvalgt fra hele verden, det kan derfor også medvirke udsolgte produkter i perioder, men vi håber på jeres forståelse og tålmodighed til at få de helt rigitge produkter. Personalet i butikken laver ofte også kurser, ture og underviser i primitivt friluftsliv, så er vi ikke lige til at fange på telefonen, så send os en mail (kontakt@bushcraft.dk) eller sms (28918998)/(50570063) så svare vi så hurtigt som muligt.

Vores showroom/butik er ligger midt i 10 hektar skov med egen lejrplads, tipier og permanent hængekøje udstilling i skoven, så her er rig mulighed for at teste grejet inden du køber og vi har selvfølgelig altid kaffe på bålet. 

Kommer I langvejs fra, kan I overnatte i skoven eller på vores lejrplads efter nærmere forudgående aftale med os. Skriv til kontakt@bushcraft.dk 

 

BUTIK/LAGER. 

Søbæksparken 133, 4450 Jyderup

Åbningstid : Torsdag 14-18 ( Tjek siden her for lukkedage og særlige åbningstider)

Bemærk at vi bor i skoven, så det er en god ide med fornuftigt fodtøj.

Følg skiltet og grusvejen til højre op langs skoven. Parkering foran butikken.

Vi tager Mobilepay og kontanter i butikken.

 

Bushcraft Danmark er ikke bare en grejbutik som så mange andre, vi lever og ånder for det primitive friluftsliv og er selv afsted på utallige ture hele året og giver også dig mulighed for at lære at begå dig og trives i vildmarken og naturen, så gør som mange vores andre kunder, deltag i et af vores mange kurser og få styr på de primitive færdigheder. Se mere om vores kurser HER