Om os

BUSHCRAFT BUTIKKEN er Danmarks eneste bushcraft butik dedikeret til det primitive friluftsliv og bushcraft håndværk.

Vi hedder Nicolai & Christence, og måske kender vi allerede hinanden?
De sidste 3 år har vi nemlig drevet Survivalstore ApS, og nu er vi så heldige at have overtaget roret på Bushcraftbutikken også, dog heldigvis stadig med Jesper Hede om hans mandskab ombord.

Vi sætter en stor ære, ligesom Jesper har gjort det, i at gøre forarbejdet for vores kunder og kun sælge gennemtestede "no-nonsense" produkter, som ikke svigter dig når der er mest brug for det.
Skulle du alligevel mangle noget som ikke findes i butikken, eller have en god ide til hvad du synes vi mangler, så kontakt os endelig!
Så vil vi se om vi ikke kan skaffe det hjem asap, hvis vi kan selvfølgelig.

Bushcraft butikken er en netbutik, men vi synes det er vigtigt at give dig muligheden for at se og prøve udstyret før du køber, så derfor er Bushcraft butikkens showroom åben alle dage, året rundt efter nærmere aftale. Lav en aftale via nicolai@bushcraft.dk eller ring 53867500

Du kan se Showroomet HER

 

Bushcraft Danmark er ikke bare en grejbutik som så mange andre, vi lever og ånder for det primitive friluftsliv og er selv afsted på utallige ture hele året og giver også dig mulighed for at lære at begå dig og trives i vildmarken og naturen, så gør som mange vores andre kunder, deltag i et af vores mange kurser og få styr på de primitive færdigheder. Se mere om vores kurser HER